DOMINGO 14 NOVIEMBRE (BERGA-SANTPEDOR)

Este Domingo 14 Noviembre se realiza la cursa BERGA-SANTPEDOR y alli estaremos Fran y Yo.

Recorte REGIO7

La Berga-Santpedor espera 1.500 inscrits entre ciclistes i caminaires

03:08  

VOTA LA NOTÍCIA 
Enviar
Imprimir
Aumentar el texto
Reducir el texto
Santpedor rebrà, diumenge al matí, una prova que arriba a la 26a edició<br />  

Santpedor rebrà, diumenge al matí, una prova que arriba a la 26a edició
ARXIU/ANDREU OLIVÉ

REDACCIÓ MANRESA El Centre Excursionista 2×2 de Santpedor ho té tot a punt per a la 26a edició de la tradicional Berga- Santpedor que es farà diumenge. És una de les marxes arrelades al calendari, que es va començar a fer a peu però que des de fa més d’una dècada s’hi va incloure les bicicletes de BTT. «En els darrers anys ara hi ha el 80% de ciclistes i el 20% de caminaires», explica Jaume Piñot, del 2×2. Ahir hi havia un total de 585 inscrits, tot i que l’organització espera que «al final puguem arribar als 1.500, és la xifra que estem pensant en aquests moments».
El punt de sortida és el pavelló de Berga i el recorregut total és de 55 quilòmetres. Els qui surten per fer a marxa a peu començaran el trajecte entre les 7 i les 7.30 hores del matí. Després, entre les 7.30 i les 8 ho faran els ciclistes. «S’ha de fer així, primer els uns i després els altres, per evitar col·lapses». Com ja és habitual, l’arribada serà a la plaça Gran de Santpedor. Els més ràpids dels ciclistes és previst que facin el recorregut entre les 2.3o i les 2.45 hores.
El trajecte no és exactament el mateix per als caminaires que per als ciclistes, tot i que hi ha punts en els quals coincideixen.
Els qui vagin a peu (caminant o corrent) es dirigiran des de Berga fins a Avià, per anar cap a Casserres (on hi haurà preparats els esmorzars), Viver, Sant Cugat del Racó, Vilaredes, Castellnou i un darrer tram cap a Santpedor.
Pel que fa als ciclistes, de Berga aniran a Casserres, a Sant Joan de Mondarn i d’allà a Serrateix, Sant Cugat del Racó, les Vilaredes, Castellnou i Santpedor. L’organització disposa d’un servei d’autocars per a les persones que ho necessitin. El punt de sortida és a la plaça del Sindicat de Santpedor, a les 6 del matí, i el preu per persona és de 8 euros. Per a més informació, conssulteu a la web http://www.2×2.cat.

Com apuntar-s’hi
El preu de la inscripció per poder participar en la prova és de 18 euros fins demà, i de 23 a partir de demà. Ahir a la nit es va tancar el termini per a la inscripció via Internet i ara es pot fer de manera presencial, és a dir en qualsevol de les botigues o bé centres espor-tius que hi col·laboren. Pel que fa a la ciutat de Manresa, són les següents: Sala Sport Bike, Pesarrodona Bici-Esports, Esports Sagi, El Cim, Gimbe i Bicis Toni. Pel que fa a Santpedor, es pot apuntar-se a Sport Centre i al Centre Excursionista 2×2, situat al camí del Llussà. A Berga, els punts són els de Bicis Grandia, Tàndem Sports, Motos i Bicicletes Puig i Bicixtrem. A Gironella hi ha Pep Ribera Motos i Bicicletes, i també hi ha altres indrets fora de les nostres comarques: Probike (c/ Villarroel, 184, a Barcelona), Cicles Escapa (Sabadell) i Cicles Morenito, a Terrassa.
L’any passat, en els 25 anys de la prova, hi va haver 1.504 inscrits. Van acabar tot el recorregut 1.171 ciclistes i 252 caminaires.

———————————————————————————————————————————————–

A la  finalización publicare como ha ido todo.

Esta entrada fue publicada en Rutas. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario